Για αγορά άνω των 100€ έως 12 άτοκες δόσεις και δωρεάν τα μεταφορικα!  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος ή των προϊόντων που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ισχύει:

1) Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος panmed.gr παραδόθηκαν διαφορετικά προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε
ή και

2) Σε όλες τις περιπτώσεις που αποδεδειγμένα υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν ή στα προϊόντα (να βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης).

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος panmed.gr παραδόθηκαν διαφορετικά προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε ή και σε όλες τις περιπτώσεις που αποδεδειγμένα υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν ή στα προϊόντα (να βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης), εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παράδοση του προϊόντος.

Επιπλέον, για όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις θα πρέπει τα προϊόντα προς αντικατάσταση-επισκευή να πληρούν τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

α) να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Τιμολόγιο, Τιμολόγιο-Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής Πώλησης κ.λ.π.)

β) να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές μέσα στην συσκευασία τους, με αντιστοιχία το Serial Number του προϊόντος και με την εξωτερική συσκευασία.

Πριν από κάθε επιστροφή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα panmed.gr, τηλεφωνικά (τηλ:2106123010) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail: info@panmed.gr).

Τα έξοδα μεταφοράς στην συγκεκριμένη περίπτωση (επιστροφή ή αντικατασταση) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επίσης για κάθε προιόν που χρειάζεται επισκευή-service είτε είναι χρονικά μέσα στα όρια της εγγύησης που έχει δοθεί είτε όχι ,το μεταφορικό κόστος για τη μεταφορά του είτε στην έδρα μας είτε απευθείας στο τμήμα service της ανάλογης εταιρείας χρεώνεται και γίνεται από τον πελάτη και το ίδιο ισχύει και για την επιστροφή του προιόντος στην έδρα του πελάτη.

Η επιστροφή ή και αντικατάσταση θα ισχύει εφόσον τηρηθούν οι κάτωθι όροι:

1) Εφόσον διαπιστωθεί ελάττωμα κατά την παραλαβή του προϊόντος ή των προϊόντων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το κατάστημα με τους τρόπους που αναφέρονται άνωθεν,

2) Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Στις μάσκες CPAP/BIPAP δεν γίνεται δεκτή καμμιά επιστροφή εφόσον έχει ανοιχτεί η συσκευασία .

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Η panmed.gr δέχεται ακυρώσεις μόνο εντός της ίδιας ημέρας με την ημέρα παραγγελίας και εφόσον αυτή δεν έχει εκτελεστεί από την εταιρία. Για να ακυρώσετε μια παραγγελία θα πρέπει να στείλετε email στη διεύθυνση info@panmed.gr αναγράφοντας τους λόγους της ακύρωσης, τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας. Δεν πραγματοποιείται καμία χρέωση για την ακύρωση μιας παραγγελία που δεν έχει υποβληθεί για επεξεργασία.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας για λόγους ανωτέρας βίας ή για διάφορους άλλους λόγους που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με τον Πελάτη όπως αδυναμία πληρωμής, μη παραλαβή του προϊόντος χωρίς αιτιολογία, άγνωστη ή ελλιπή διεύθυνση παραλήπτη καθώς και για λόγους που αφορούν την εσωτερική λειτουργία της Εταιρείας όπως έλλειψη αποθεματικών, απόσυρση προϊόντος κλπ.

 

Τα εμπορεύματα μεταφέρονται για λογαριασμό,με δαπάνη και ευθύνη του πελάτη.

Κάθε αμφισβήτηση σχετικά με την παραλαβή,την ποιότητα,την ποσότητα και την αξία των παραλαμβόμενων εμπορευμάτων πρέπει να διατυπώνεται εγγράφως και εντός πέντε εργασίμων ημερών από την παραλαβή.Διαφορετικά,θα τεκμαίρεται ότι τα εμπορεύματα παραλήφθηκαν ανεπιφύλακτα,ακόμη και αν δεν υπογράφηκε το συνοδευτικό στοιχείο από τον αγοραστή για οποιοδήποτε λόγο.

Σε περίπτωση βλάβης ,εντός ή εκτός εγγύησης,το εμπόρευμα θα παραδίδεται για επισκευή στην έδρα της εταιρείας από τον πελάτη και θα παραλαμβάνεται επίσης από την έδρα της εταιρείας από τον πελάτη μετά από την επισκευή του.

Σε περίπτωση βλάβης μηχανήματος συμπυκνωτή οξυγόνου,εντός ή εκτός εγγύησης,η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να παραδώσει άλλον συμπυκνωτή στον πελάτη μέχρι να επισκευαστεί.Αυτό γίνεται μόνο σε περίπτωση ενοικίασης συμπυκνωτή οξυγόνου.

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του panmed.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.